ESPA Banner


Προενισχυτής Superior Tune Four

Προενισχυτής με Streamer, εισόδους DAC και Phono και έξοδο ακουστικών

Βασίζεται στο Tune Two και προάγει την εμπειρία ακρόασης σε ακόμα ανώτερο επίπεδο. Η καλύτερη τεχνολογία εξασθένησης έντασης με τα καλύτερα στοιχεία και η μοναδική τοπολογία με διπλές λυχνίες κενού παρέχουν ένα βελτιωμένο ηχητικό σήμα ικανό να οδηγήσει οποιονδήποτε συνδυασμό καλωδίων και ενισχυτών ισχύος. Και παρέχει επίσης όλες τις σύγχρονες ευκολίες με πολλαπλές επιλογές για ψηφιακή και αναλογική αναπαραγωγή.

Σχεδιασμένο γύρω από ένα στάδιο ενίσχυσης με λυχνίες κενού Class-A, με τα καλύτερα εξαρτήματα της τρέχουσας audiophile παραγωγής. Η επιλογή πραγματοποιήθηκε μετά από εκτεταμένες συνεδρίες ακρόασης και χωρίς περιορισμούς κόστους. Με την προσθήκη παράλληλων λυχνιών, το Tune Four εκτοξεύει την απόδοση σε ιλιγγιώδη ύψη. Με εξαιρετική εμφάνιση και απλοποιημένο έλεγχο, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αυτός ο προενισχυτής θα σας προσφέρει μια αληθινή εμπειρία ήχου.

Λεπτομέρειες προιόντος


Ανώτερη επιλογή εξαρτημάτων audiophile χωρίς περιορισμούς κόστους.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα από τα 15 διαθέσιμα χρώματα που ταιριάζουν με την αισθητική του περιβάλλοντος ή ακόμα και να απενεργοποιηθεί εντελώς.

Απλή Ενοποιημένη Διαχείριση. Ο Tune Four ελέγχεται από οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που εκτελείται σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή κ.λπ.

Τυπικό τηλεχειριστήριο υπερύθρων για τις κύριες λειτουργίες.

Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων με ασύρματη και ethernet σύνδεση, λειτουργίες και ρυθμίσεις για ψηφιακό ήχο και θύρες USB για εξωτερικό HDD/USB-stick.Ενσωματωμένο DAC με ομοαξονικές και οπτικές εισόδους, όπου το σήμα μετατρέπεται μόνο ως προς τον ρυθμό δειγματοληψίας (bit-perfect) και επαναχρονίζεται για βέλτιστη απόδοση.

Ενισχυτής ακουστικών υψηλής οδήγησης. Tube-MOSFET, υβριδικός σχεδιασμός Class-A για υπέροχο ήχο.

Πλήρως παραμετροποιήσιμο phono stage Class-A για κεφαλές MM και MC. Διακριτή σχεδίαση απολκειστικά ενεργών κυκλωμάτων για εξαιρετική ακρίβεια.

Πληθώρα αναλογικών και ψηφιακών εισόδων για μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα.Σασί από άμορφες ξύλινες ινοσανίδες μειώνει τους ανεπιθύμητους κραδασμούς και την ανάδραση μηχανικού θορύβου, με αποτέλεσμα χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και εξάλειψη των παρεμβολών.

Διαδικασία πολυτελούς βαφής υψηλής τελειότητας MlCoat. Εξαιρετικά εκλεπτυσμένες πολλαπλές στρώσεις χρώματος, προσφέρουν μια ανθεκτική και λεία επιφάνεια.

Αφαιρούμενα πλαϊνά για εξατομικευμένη εμφάνιση, αλλάζοντας χρώμα ή/και υλικό.

Ο συνδυασμός μεθόδων παραγωγής, αφαιρετικής (CNC) και προσθετικής (3d-printing) κατασκευής, μαζί με ένα μείγμα υλικών (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, καουτσούκ), προσδίδει εκπληκτική εμφάνιση και προάγει την ασυναγώνιστη αναπαραγωγή μουσικής.


Χρήση διπλών λυχνιών κενού σε κύκλωμα TiPD για ανώτερη απόδοση

Ενίσχυση ενός σταδίου Class-A με 2x CV181 (ή ισοδύναμες) λυχνίες κενού, πολωμένο με φωτοδίοδο και χωρίς καθόλου ανάδραση, παρέχει εξαιρετική γραμμικότητα και ανώτερο ηχητικό αποτέλεσμα. Επιλεκτικά σε συνδυασμό με ένα Class-A buffer σχηματίζει μια υβριδική διάταξη, η οποία ενισχύει τις δυνατότητες οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς, για οποιονδήποτε ενισχυτή ισχύος και καλώδια διασύνδεσης.

Εναλλακτική άμεση έξοδος λυχνίας κενού για καθαρό σήμα και απόλυτη απόδοση.

Εξομοιωτής μπαταρίας VAcc με 12 μεμονωμένα, πλήρως διαχωρισμένα τροφοδοτικά για ψηφιακό και αναλογικό ήχο, και ψηφιακό έλεγχο.

Αρχιτεκτονική Dual Mono με ενιαίο κοινό σημείο γείωσης GStar για πλήρη προστασία από το θόρυβο του δικτύου και τους βρόγχους γείωσης.Εξασθενητής (volume control) SLadd βασιζόμενος σε relais με 64 βήματα του 1 dB παρέχει σταθερή σύνθετη αντίσταση εισόδου και επιτυγχάνει μηδενικά σφάλματα παρακολούθησης και αλληλεπιδράσεις μεταξύ αριστερού και δεξιού καναλιού, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μία εξαιρετική ηχητική σκηνή.

Ακρυλικό πίσω πάνελ με τοπική εναλλαγή πηγής για ελάχιστη διαδρομή ηχητικού σήματος.

Αναρτημένη τροφοδοσία αποσυνδέει αποτελεσματικά τους μετασχηματιστές ισχύος από τα ευαίσθητα κυκλώματα ήχου.

FloatO ενσωματωμένες απορροφητικές βάσεις στήριξης για πιο ήσυχο υπόβαθρο και εκτεταμένη ηχητική διάσταση.


Είσοδοι: 4x γραμμής, 1x phono, 1x media player (με WLAN, LAN και 3 θύρες USB), 1x ψηφιακή ομοαξονική και 1x οπτική

Έξοδοι: 1x υβριδικό, 1x άμεση λυχνίας και 1x ακουστικών 6,35 TRS
Ρυθμίσεις Phono: Κέρδος: MM: 40 dB, MC: 66 dB. Φορτίο, αντίστασης: 47 kΩ, 470 Ω, 220, 150, 100, 82, 70 και 60 Ω και χωρητικό: 100, 250, 330, 430 και 480 pF
Κέρδος επιπέδου γραμμής: 21 dB
Απόκριση συχνότητας: 5 Hz - 140 kHz
Συνιστώμενο φορτίο Υβριδικό: >16 Ω, Απευθείας: >30 kΩ, Ακουστικά 16-600 Ω
Κατανάλωση ισχύος: 2 W σε αναμονή, 60 W σε αδράνεια
Καθαρές διαστάσεις: (ΥxΠxΒ σε mm): 200 (με κάλυμμα) x 430 x 390 (συμπεριλαμβανομένων των ακροδεκτών), βάρος: 12 κιλά
Διαστάσεις αποστολής: (ΥxΠxΒ σε mm): 310 x 550 x 490, βάρος: 22 kg

Οι προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σε μεταγενέστερη ημερομηνία