ESPA BannerΠροενισχυτής Reference Tune Two

Προενισχυτής με Streamer, εισόδους DAC και Phono και έξοδο ακουστικών

Ο Tune Two ανεβάζει την εμπειρία ακρόασης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Όχι μόνο χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία εξασθένησης της έντασης του ήχου, αλλά ενισχύει επίσης το ηχητικό σήμα για να οδηγεί οποιονδήποτε συνδυασμό καλωδίων και ενισχυτών ισχύος. Παρέχει επίσης όλες τις σύγχρονες ευκολίες με πολλαπλές επιλογές για ψηφιακή και αναλογική αναπαραγωγή.

Είναι σχεδιασμένος γύρω από ένα στάδιο ενίσχυσης Α τάξης με λυχνίες κενού και επιλογή εξαρτημάτων, όχι μόνο σύμφωνα με την απόδοση του κάθε ενός, αλλά και με το ταίριασμα του ηχητικού τους χαρακτήρα. Το αποτέλεσμα είναι ένας προενισχυτής που λέει την αλήθεια και αποκαλύπτει τα καλύτερα στοιχεία της μουσικής, ανεξάρτητα των προτιμήσεων σας. Με εξαιρετική εμφάνιση και απλοποιημένο έλεγχο, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αυτός ο προενισχυτής θα σας προσφέρει μια αληθινή εμπειρία ήχου.

Λεπτομέρειες προιόντος


Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τα 15 διαθέσιμα χρώματα για τον μπροστινό φωτισμό, που ταιριάζουν με την αισθητική του περιβάλλοντος του και να τα μειώσει σε 3 επίπεδα ή ακόμα και να τα απενεργοποιήσει εντελώς.

Απλή Ενοποιημένη Διαχείριση. Ο Tune Two ελέγχεται από οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που εκτελείται σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως smartphone, tablet, υπολογιστή κ.λπ.

Τυπικό τηλεχειριστήριο υπερύθρων για τις κύριες λειτουργίες.

Ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων με ασύρματη και ethernet σύνδεση, λειτουργίες και ρυθμίσεις για ψηφιακό ήχο και θύρες USB για εξωτερικό HDD/USB-stick.Ενσωματωμένο DAC με ομοαξονικές και οπτικές εισόδους, όπου το σήμα μετατρέπεται μόνο ως προς τον ρυθμό δειγματοληψίας (bit-perfect) και επαναχρονίζεται για βέλτιστη απόδοση.

Ενισχυτής ακουστικών υψηλής οδήγησης. Tube-MOSFET, υβριδικός σχεδιασμός Class-A για υπέροχο ήχο.

Πλήρως παραμετροποιήσιμο phono stage Class-A για κεφαλές MM και MC. Διακριτή σχεδίαση απολκειστικά ενεργών κυκλωμάτων για εξαιρετική ακρίβεια.

Πληθώρα αναλογικών και ψηφιακών εισόδων για μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα.Σασί από άμορφες ξύλινες ινοσανίδες μειώνει τους ανεπιθύμητους κραδασμούς και την ανάδραση μηχανικού θορύβου, με αποτέλεσμα χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και εξάλειψη των παρεμβολών.

Διαδικασία πολυτελούς βαφής υψηλής τελειότητας MlCoat. Εξαιρετικά εκλεπτυσμένες πολλαπλές στρώσεις χρώματος, προσφέρουν μια ανθεκτική και λεία επιφάνεια.

Αφαιρούμενα πλαϊνά για εξατομικευμένη εμφάνιση, αλλάζοντας χρώμα ή/και υλικό.

Ο συνδυασμός μεθόδων παραγωγής, αφαιρετικής (CNC) και προσθετικής (3d-printing) κατασκευής, μαζί με ένα μείγμα υλικών (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, καουτσούκ), προσδίδει εκπληκτική εμφάνιση και προάγει την ασυναγώνιστη αναπαραγωγή μουσικής.


Ενίσχυση ενός σταδίου Class-A με 2x CV181 (ή ισοδύναμες) λυχνίες κενού, πολωμένο με φωτοδίοδο και χωρίς καθόλου ανάδραση, παρέχει εξαιρετική γραμμικότητα και ανώτερο ηχητικό αποτέλεσμα. Επιλεκτικά σε συνδυασμό με ένα Class-A buffer σχηματίζει μια υβριδική διάταξη, η οποία ενισχύει τις δυνατότητες οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς, για οποιονδήποτε ενισχυτή ισχύος και καλώδια διασύνδεσης.

Εναλλακτική άμεση έξοδος λυχνίας κενού για καθαρό σήμα και απόλυτη απόδοση.

Εξομοιωτής μπαταρίας VAcc με 12 μεμονωμένα, πλήρως διαχωρισμένα τροφοδοτικά για ψηφιακό και αναλογικό ήχο, και ψηφιακό έλεγχο.

Αρχιτεκτονική Dual Mono με ενιαίο κοινό σημείο γείωσης GStar για πλήρη προστασία από το θόρυβο του δικτύου και τους βρόγχους γείωσης.Εξασθενητής (volume control) SLadd βασιζόμενος σε relais με 64 βήματα του 1 dB παρέχει σταθερή σύνθετη αντίσταση εισόδου και επιτυγχάνει μηδενικά σφάλματα παρακολούθησης και αλληλεπιδράσεις μεταξύ αριστερού και δεξιού καναλιού, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μία εξαιρετική ηχητική σκηνή.

Ακρυλικό πίσω πάνελ με τοπική εναλλαγή πηγής για ελάχιστη διαδρομή ηχητικού σήματος.

Αναρτημένη τροφοδοσία αποσυνδέει αποτελεσματικά τους μετασχηματιστές ισχύος από τα ευαίσθητα κυκλώματα ήχου.

FloatO ενσωματωμένες απορροφητικές βάσεις στήριξης για πιο ήσυχο υπόβαθρο και εκτεταμένη ηχητική διάσταση.


Είσοδοι: 4x γραμμής, 1x phono, 1x media player (με WLAN, LAN και 3 θύρες USB), 1x ψηφιακή ομοαξονική και 1x οπτική
Έξοδοι: 1x υβριδική, 1x άμεση λυχνίας και 1x ακουστικών 6,35 TRS
Ρυθμίσεις Phono: Κέρδος: MM: 40 dB, MC: 66 dB. Φορτίο, αντίστασης: 47 kΩ, 470 Ω, 220, 150, 100, 82, 70 και 60 Ω και χωρητικό: 100, 250, 330, 430 και 480 pF
Κέρδος επιπέδου γραμμής: 21 dB
Απόκριση συχνότητας: 5 Hz - 120 kHz
Προτεινόμενο φορτίο: Υβριδικό: >16 Ω, Απευθείας: >30 kΩ, Ακουστικά 16-600 Ω
Κατανάλωση ισχύος: 2 W σε αναμονή, 50 W σε αδράνεια
Καθαρές διαστάσεις: (ΥxΠxΒ σε mm): 200 (με κάλυμμα) x 430 x 390 (συμπεριλαμβανομένων των ακροδεκτών), βάρος: 12 κιλά
Διαστάσεις αποστολής: (ΥxΠxΒ σε mm): 310 x 550 x 490, βάρος: 22 kg

Οι προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σε μεταγενέστερη ημερομηνία